Micro Pellets

Onze Micro Pellets zitten vol met smakelijke, voedzame componenten gericht op alle soorten witvis, inclusief karpers. Deze pellets zijn rijk aan vismeel, visolie en diverse graansoorten die allemaal erg in de smaak vallen bij witvissoorten. Het natuurlijke voedsel van witvis bestaat vooral uit kleine deeltjes en vissen kunnen bij een grote hoeveelheid daarvan langdurig en intensief azen. De maat van onze pellets speelt hier zeker op in en is in staat om zelfs het beste lokaas nog te verbeteren. Het voordeel van onze micro pellets is zeker dat de vissen langdurig op de stek gehouden worden terwijl ze de kleine pellets uit het voer proberen te pikken. Onze micro pellets komen wellicht het best tot hun recht in een lokaas met een afwijkende kleur (geel, rood, groen, ...)

Wedstrijdvissers werken graag met micro pellets, omdat ze de waarde ervan snel herkenden om witvis gedurende de wedstrijd lang op hun stek te houden met verbeterde resultaten tot gevolg.

Deze micro pellets kunnen perfect in de voerkorf gebruikt worden mits te vermengen met grondvoer, de pellets kunnen ook prima met de katapult geschoten worden om de vissen langer bezig te houden op uw stek.
Zeker waar de de toegestane hoeveelheid voer beperkt is biedt deze pellet uitkomst door zijn kleine maat (groter aantal stuks per kg). Verkrijgbaar in 1 kg zak, 2 kg emmer en 20 kg bulkzak.

U bent op zoek naar een andere smaak?
Bij uw winkelier treft u misschien nog ander smaken aan die wij niet standaard volgen; wij kunnen ook andere smaken maken op bestelling. Contacteer hiervoor uw plaatselijke dealer.
!
2 - 4 days

CBB HQ Baits - Micro Pellet Neutraal - 2 mm

Verkrijgbaar in: 1 kg zak, 2 kg emmer en 20 kg bulkzak.

2 - 4 days

CBB HQ Baits - Micro Pellet Scopex - 2 mm

Verkrijgbaar in: 1 kg zak, 2 kg emmer en 20 kg bulkzak.

2 - 4 days

CBB HQ Baits - Micro Pellet Strawberry - 2 mm

Verkrijgbaar in: 1 kg zak, 2 kg emmer en 20 kg bulkzak.

2 - 4 days

CBB HQ Baits - Micro Pellet Fish - 2 mm

Verkrijgbaar in: 1 kg zak, 2 kg emmer en 20 kg bulkzak.