Expander Pellets

Dit is een geëxpandeerde pellet die na het weken een rubberachtige structuur aanneemt. Dit voer wordt speciaal ontworpen als aas voor zoetwatervissen en is gebaseerd op zeer smakelijke ingrediënten zoals vismeel en visolie.
Voordat u deze pellet gebruikt , moet deze 45 - 60 minuten in water geweekt worden. De pellets absorberen het water waardoor ze een unieke rubberachtige structuur aannemen. Daarna kunnen de pellets op de haak gezet worden of als los voer gebruikt worden. De pellets kunnen ook gebruikt worden in een Pellet Pomp om ze te laten zinken voor gebruik op de bodem. De geweekte korrels zijn zeer waterstabiel en geven hun lokstoffen af aan het water zonder af te smelten. Als Soft pellet behoudt deze pellet zijn rubberachtige structuur en kan hij langdurig aan de haak gebruikt worden. De pellets zijn rubberachtig genoeg om goed aan de haak te blijven , maar zacht genoeg om de haak te kunnen zetten.Deze pellet staat bekend als een perfecte soft pellet en leent zich goed om met geurstoffen en kleuren te experimenteren om zo uw eigen unieke producten te creëren.

Tip : Meng een Booster Juice naar keuze in het water alvorens pellets toe te voegen, de pellets gaan deze vloeistof mee absorberen wat ze nog aantrekkelijker maakt.

Tip : Gebruik bij de behandeling in de Pellet Pomp een spray naar keuze om uw pellet nog aantrekkelijker te maken.

!
2 - 4 days

CBB HQ Baits - Expander pellet - 4,5 mm

Verkrijgbaar in: 500 gram en 15 kg zak
2 - 4 days

CBB HQ Baits - Expander pellet - 6 mm

Verkrijgbaar in: 500 gram en 15 kg zak